HAY GROUP AMSTERDAM

Interieurontwerp Hay Group Amsterdam

Interieurontwerp/ Technisch ontwerp/ Bouwbegeleiding

AANTAL M2
2200 m2

Detail
Via de glazen loopbrug, met een prachtig uitzicht over Amsterdam, is het mogelijk om de B-vleugel te betreden.

De wens
Hay Group Nederland (160 medewerkers) voegde drie locaties samen op de 7e etage van de Piet Hein Building in Amsterdam. Het betrof een  kantooromgeving met een oppervlakte van maar liefst 1800 m2. Dit hoofdkantoor diende internationale allure te krijgen: mensen uit alle werelddelen moesten zich op hun gemak voelen in het nieuwe interieur. De nieuwe uitstraling, waarbij moderniteit centraal zou staan, diende in het bijzonder de generatie 30-ers en 40-ers aan te spreken. Belangrijke pijlers voor de opdrachtgever waren onder andere: zakelijk, maar licht en open. Een down to earth sfeer waar sportiviteit en plezier de ruimte krijgen.

 Het resultaat
‘Ontmoeten & Ontspannen’ en ‘Werken & Productief zijn’ staan centraal in dit uitdagende pand. Het kantoor bestrijkt twee vleugels. Vleugel A heeft de functie ‘Ontmoeten’ gekregen en vleugel B de functie ‘Kantoor’. Medewerkers en bezoekers komen binnen via de A-vleugel en komen en betreden dan meteen het gezellige Hay Café. Deze plek is omringd door vergaderruimtes, waardoor het een ruimte is waar intensief gebruik gemaakt wordt om samen te komen met collega’s of klanten. Via de glazen loopbrug, met een prachtig uitzicht over Amsterdam, is het mogelijk om de B-vleugel te betreden. Het kantoorgedeelte. Door het gebruik van met name natuurlijke materialen is de sfeer luxe maar toch toegankelijk en gezellig.

Wildenberg Interieurarchitectuur Stan ontwerpt kantoorinterieur voor Hay Group Amsterdam
Kantoorpand in Amsterdam met open overleg ruimte
Goede verlichting boven de de open overleg ruimte binnen kantoorpand van Hay Group in Amsterdam
Hoge geluidsdichte lounge banken ideaal voor een bel moment een overleg moment met een collega of om even te relaxen in het kantoorpand van Hay Group in Amsterdam
Ontvangstbalie op de kantoorverdieping van het kantoorpand in Amsterdam met mooie nis met kunst aan de muren
Kastenwanden op maat gemaakt met ontvangst receptie balie met mozaïek

“Deadlines worden probleemloos gehaald en Wildenberg vervut daar ook op prettige wijze een proactieve rol in.
Keep up the standard.”

–  Hidde te Loo –

Naam klant of projectleider

GERELATEERDE PROJECTEN