BARBERSHOP

A tough and manly interior for Mark’s Barbershop.

Interior Design / Technical Design / Construction Supervision

Detail
By painting the walls anthracite, the room feels much more secure during the day and also in the evening.

The desire
The vibe of the former office building could not have been further removed from the atmosphere the owner had in mind for his barber shop. His points of departure were: tough, manly and industrial. A place where everyone is welcome for a cup of coffee, a game or a round of foosball with relaxing music playing in the background.

The result 
We opted for a concrete floor in combination with rough wood and a steel construction mounted on the ceiling for an industrial look. By painting the walls a dark charcoal colour, the space exudes a strong sense of community and comfort both during the day and in the evening. Special detail: the chairs are original, comfortable barber chairs that have been completely overhauled.

“We are very satisfied with the way Wildenberg works and
there fantastic ideas. Both from our first barbershop
(already 10 years ago and still a lot of comments about the design of our shop)
It really has a lot of style, as now the new business has to, Marks Barbershop. “

– Mark de Kapper –

RELATED PROJECTS