Interieur ontwerp

Interieurarchitect Stan van den Wildenberg en zijn team bieden interieur ontwerpen, optimaliseren de bestaande leef – en werkomgeving voor particulieren, utiliteitsbouw en hotels en geven Interieur advies. Wildenberg interieurarchitectuur levert inspirerend advies en duurzame ontwerpen van hoog niveau voor interieurs en verbouwingen. Het interieur is een onderdeel van de identiteit van een persoon en van de corporate identity van bedrijven. Het passende interieur draagt bij aan het succesvol voltooien van ieders toekomstplan.

Interieur ontwerp van Stan interieurarchitect Amsterdam, Hengelo en omstreken

Interieurarchitect wilde ik pas later worden. Eerst vertrok ik op mijn 17e naar Rotterdam om te gaan studeren aan het Hout- en Meubilerings College. Na het behalen van mijn diploma werd ik aangenomen als meubelmaker bij een interieur bouwbedrijf, werd werkvoorbereider en na 4 jaar bedrijfsleider. De opdrachtgevers waren vaak interieurarchitect. Ik werd gegrepen door het vak interieurarchitect en besloot te gaan studeren aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, welke ik in 3 jaar doorliep. In 1998 startte ik Wildenberg interieurarchitectuur, waar ik sindsdien als interieurarchitect, met mijn team en met veel plezier elke dag uiteenlopende opdrachten uit werk zoals interieur ontwerpen en geven interieur advies. We werken samen met bekende ontwerpers, interieurarchitecten en architecten als Rob Korver van Area Architecten.

Meer weten over Stan Interieur ontwerpen en geven Interieur advies?

Interieurarchitect Hengelo | Binnenhuisarchitect Amsterdam | Interieur advies | Interieurarchitect Amsterdam | Interieur ontwerp