Restaurant inrichting

Wildenberg Interieurarchitectuur Stan van den Wildenberg

“Ik kijk eerst naar wat het restaurant nodig heeft,
voordat ik begin met ontwerpen.”

Stan van den Wildenberg

Restaurant inrichting

Bent u op zoek naar een deskundige Interieurarchitect die aan de slag kan met een interieurdesign voor uw nieuwe of bestaande restaurant? En wilt u een geheel unieke en eigen identiteit in uw restaurant?

WILDENBERG IS EEN BUREAU DAT U VAN A TOT Z KAN BEGELEIDEN BIJ HET REALISEREN VAN DESIGN VOOR UW RESTAURANT MET MEER DAN 20 JAAR ERVARING.

Bij ons vormt oprechte aandacht altijd de basis voor een goed ontwerp. Zowel voor onze zakelijke als particulieren opdrachtgevers. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder of bekijk onze projecten.

Fase één het interieurontwerp

Tijdens de eerste fase, het interieurontwerp, staan de wensen, mogelijkheden en verwachtingen van uw restaurant centraal. Stan: “Door oprecht en geïnteresseerd te luisteren kan ik me inleven in de wensen van de klant. We beginnen met een interview en brainstormsessie. Waar mogelijk doen we dit het liefst op locatie bij onze klant.”

Door veel vragen te stellen en aandachtig te luisteren, gaan opdrachtgevers als vanzelf vrijer denken. Aan de hand van de informatie die hieruit voortkomt en na een akkoord op de offerte op basis van een specifieke kostenraming, gaat het team aan de slag met een geheel nieuw ontwerp voor het restaurant.
Daarna volgt de presentatie aan de klant waarbij we de sfeer neerzetten aan de hand van een moodboard.

Fase twee het interieurontwerp

Tijdens deze presentatie staan we open voor de feedback van de opdrachtgever zodat we door de klant gewenste wijzigingen kunnen doorvoeren. Nadat we alle wensen hebben besproken en in kaart hebben gebracht, volgt de eindpresentatie met het uiteindelijke ontwerp voor het restaurant, het lichtplan en een voorstel met kleuren en materialen. Om alles nog tastbaarder te kunnen maken, kunnen wij desgewenst ook een 3D tekening maken. Wij vinden het belangrijk dat we tijdens het hele proces van het ontwerpen van uw restaurant inrichting alles visualiseren. Daarom laten wij graag letterlijk onze ideeën aan u zien, zodat u van de gehele voortgang op de hoogte bent en kunt aanpassen waar u maar wilt.

Onze hulp nodig voor uw plannen voor uw nieuwe restaurant interieur?

Wildenberg Interieurarchitectuur staat voor u klaar. Wij verzorgen de nieuwe of bestaande design van uw Restaurant. Wilt u meer weten?  Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier in, we zijn benieuwd naar de plannen!

Contact - Nederlands

Projecten

interieurarchitect interiorarchitect Wildenberg exclusief interieur binnenhuisarchitect interieurinspiratie verbouwing woonboerderij vaas tafel

STIJLVOLLE HOEVE

Stijlvolle Hoeve Previous Next Bel direct Bel direct “ We geven de opdrachtgever een verbeelding van...
Meer lezen
Interieurarchitect Stan Wildenberg Peter Baas sereen wonen kruk bar schuifdeur

SEREEN WONEN

Sereen Wonen Previous Next Bel direct Bel direct “ We geven de opdrachtgever een verbeelding van...
Meer lezen
interieurarchitect interiorarchitect Wildenberg officedesign hospitalityinteriors officeinspiration kantoorontwerp officeinterior Peter Baas business lounge gouden plantpot Lamborghini

THE MILLIONAIRES CLUB

THE MILLIONAIRES CLUB Previous Next Bel direct Deze Business Office Lounge hebben we ontworpen in...
Meer lezen