Hotel inrichting

Wildenberg Interieurarchitectuur Stan van den Wildenberg

“Ik kijk eerst naar wat het hotel nodig heeft,
voordat ik begin met ontwerpen.”

Stan van den Wildenberg

Hotel inrichting

Bent u op zoek naar een deskundige Interieurarchitect die aan de slag kan met een interieurdesign voor uw nieuwe of bestaande hotel? En wilt u een hotel met een volledige eigen uitstraling en identiteit?

OMDAT WILDENBERG AL MEER DAN 20 JAAR ERVARING HEEFT EN HET INTERIEUR EN DESIGN VAN AL VELE HOTELS HEEFT ONTWORPEN, ZIJN WIJ DE IDEALE PARTNER VOOR UW HOTEL INRICHTING.

Bij ons vormt oprechte aandacht altijd de basis voor een goed ontwerp. Zowel voor onze zakelijke als particulieren opdrachtgevers. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder of bekijk onze projecten.

Fase één het interieurontwerp

Tijdens de eerste fase, het interieurontwerp, staan de wensen, mogelijkheden en verwachtingen van het nieuwe interieur van uw Hotel centraal. Stan: “Wij zijn oprecht geïnteresseerd in onze klanten. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen weten wij welke kant onze kant op wilt voor de nieuwe inrichting van zijn of haar hotel.”

Door veel vragen te stellen en aandachtig te luisteren, gaan opdrachtgevers als vanzelf vrijer denken. Aan de hand van de informatie die hieruit voortkomt en na een akkoord op de offerte op basis van een specifieke kostenraming, gaat het team aan de slag met een geheel nieuw ontwerp voor het hotel.
Nadat het eerste ontwerp af is presenteren wij dit aan onze opdrachtgever door middel van een moodboard. Op deze manier heeft onze klant al direct een idee wat het nieuwe hotel interieur design gaat worden.

Fase twee het interieurontwerp

Tijdens de presentatie is er voor de opdrachtgever de ruimte om feedback en/of aanvullende wensen aan te geven. Zodra wij deze feedback en wensen verwerkt hebben houden we een eindpresentatie. In deze eindpresentatie presenteren wij het definitieve plan voor de hotel inrichting met onder andere lichtplan en voorgestelde materialen. Op wens van onze opdrachtgever kunnen wij zelfs een 3D tekening maken. Op deze manier bent u als klant op ieder moment betrokken in het ontwerp van het nieuwe hotel interieur design. Wij vinden het belangrijk dat alles tastbaar en visueel is gedurende het hele proces. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat dit de juiste weg is om tot het beste nieuwe hotel interieur ontwerp te komen.

Onze hulp nodig voor uw plannen voor uw nieuwe hotel inrichting?

Wildenberg Interieurarchitectuur staat voor u klaar. Wij verzorgen de nieuwe of bestaande design van uw hotel. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?  Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier in.

Contact - Nederlands

Projecten

interieurarchitect interiorarchitect Wildenberg exclusief interieur binnenhuisarchitect interieurinspiratie verbouwing woonboerderij vaas tafel

STIJLVOLLE HOEVE

Stijlvolle Hoeve Previous Next Bel direct Bel direct “ We geven de opdrachtgever een verbeelding van...
Meer lezen
Interieurarchitect Stan Wildenberg Peter Baas sereen wonen kruk bar schuifdeur

SEREEN WONEN

Sereen Wonen Previous Next Bel direct Bel direct “ We geven de opdrachtgever een verbeelding van...
Meer lezen
interieurarchitect interiorarchitect Wildenberg officedesign hospitalityinteriors officeinspiration kantoorontwerp officeinterior Peter Baas business lounge gouden plantpot Lamborghini

THE MILLIONAIRES CLUB

THE MILLIONAIRES CLUB Previous Next Bel direct Deze Business Office Lounge hebben we ontworpen in...
Meer lezen