web
analytics


VastgoedVerhuurConcept
VastgoedVerhuurConcept
VastgoedVerhuurConcept

De bundeling van jarenlange ervaring, kennis en kunde genereert doelgroepgericht verhuur- en/ of verkoopadvies. Uw pand is na VastgoedVerhuurConcept zeer aantrekkelijk voor de doelgroep. Wij noemen dat vraaggericht verhuren.

Het concept
Met vier stappen zorgt het VastgoedVerhuurConcept voor een gerichte, efficiënte en onderscheidende propositie van uw vastgoed. Elke stap zetten wij doelgroep gericht.
U zet VastgoedVerhuurConcept al in vanaf circa € 2,- tot € 5,- per m2 verhuurbaar oppervlak. Bij grotere gebouwen maken wij afspraken op maat.

Gereedschap
1. Gebouw Scan: Huidige en nieuwe mogelijkheden van het gebouw onderzoeken
2. Markt Scan: Lokale en regionale kansrijke doelgroepen inventariseren
3. Locatie Scan: Locatie en omgevingsfactoren in kaart brengen
4. Acquisitie Scan: Uw vastgoed op een kansrijke wijze positioneren

Contact
VastgoedVerhuurConcept
Hamersveldseweg 2
3833 GP Leusden
033 445 01 12
info@vastgoedverhuurconcept.nl

Interieurarchitect Hengelo | Binnenhuisarchitect Amsterdam | Interieur advies | Interieurarchitect Amsterdam | Interieur ontwerp

VastgoedVerhuurConcept

De eerste indruk telt !

Wildenberg vastgoed >> verbouwen is een onafhankelijk en toonaangevend ontwerpbureau dat zich specialiseert in herbestemmen en/of hergebruik van leegstaande panden. Met de kennis in vastgoed, architectuur en duurzaamheid wil Wildenberg vastgoed >> verbouwen helpen uw pand zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor uw potentiële klanten.

 

 

 

VastgoedVerhuurConcept

Een tweede leven

Bestaand vastgoed verdient vaak een tweede leven. De aantrekkingskracht van het pand is belangrijk voor een huurder of een koper en wij  vergroten deze aantrekkingskracht door kleur,- licht,- en inrichtingsadvies voor de buiten- en binnenkant van het pand te geven. Een verzorgd pand trekt nieuwe doelgroepen aan en verkleint de kans op leegstand.

Wildenberg