Interieurarchitect

Wildenberg Interieurarchitectuur Stan van den Wildenberg

“Ik kijk naar iemands leefstijl,
voordat ik begin met ontwerpen.”

Stan van den Wildenberg

Interieurarchitect Wildenberg

Ben je op zoek naar een betrokken en deskundige interieurarchitect? Een bureau dat jou van A tot Z kan begeleiden bij het realiseren van jouw droominterieur? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Wildenberg Interieurarchitectuur is een interieurarchitect met meer dan 20 jaar ervaring.
Bij ons vormt oprechte aandacht altijd de basis voor een goed ontwerp. Zowel voor particulieren als zakelijke opdrachtgevers.

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Lees dan snel verder of bekijk onze projecten.

Interieurarchitect met persoonlijke aandacht voor jou

Interieurarchitect en eigenaar Stan van den Wildenberg: “In onze ontwerpen krijgt elke ruimte een sterke eigen identiteit die past bij de opdrachtgever. Dat kunnen wij alleen realiseren door onze opdrachtgever goed te leren kennen. Grote betrokkenheid en aandachtig luisteren vormt voor ons dan ook de basis voor een goed ontwerp.”

Tijdens het maken van het interieurontwerp staan jouw wensen, mogelijkheden en verwachtingen centraal. Door als interieurarchitect aandachtig te luisteren en veel vragen te stellen, ga jij als klant vaak vanzelf vrijer denken. Dit levert vaak de mooiste ideeën op.

Interieurarchitect met oog voor duurzaamheid

Bij Wildenberg Interieurarchitectuur begrijpen we het belang van duurzame ontwerpen. We zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die we hebben voor onze planeet. Als interieurarchitect leveren we hier met plezier onze bijdrage aan. Dit doen we onder meer door het toepassen van duurzame materialen en het hergebruiken van onder andere meubilair. Iedereen project dat wij realiseren krijgt hierdoor een zo klein mogelijke footprint met een zo laag mogelijke CO2 uitstoot.

Als interieurarchitect leggen wij ook de lat voor onze partners hoog. We werken met een groot netwerk van leveranciers van circulaire collecties. Bovendien werken we voornamelijk samen met ondernemers uit de regio van een project.

Kun jij onze hulp gebruiken?

Heb jij grootste plannen voor jouw droominterieur, maar kun je wel hulp gebruiken? Wildenberg Interieurarchitectuur staat voor je klaar. Als interieurarchitecten kunnen we jouw project van A tot Z begeleiden om zo jouw dromen te realiseren. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier in. We zijn benieuwd naar jouw plannen!

Contact - Nederlands

Projecten

interieurarchitect interiorarchitect Wildenberg exclusief interieur binnenhuisarchitect interieurinspiratie verbouwing woonboerderij vaas tafel

STIJLVOLLE HOEVE

Stijlvolle Hoeve Previous Next Bel direct Bel direct “ We geven de opdrachtgever een verbeelding van...
Meer lezen
Interieurarchitect Stan Wildenberg Peter Baas sereen wonen kruk bar schuifdeur

SEREEN WONEN

Sereen Wonen Previous Next Bel direct Bel direct “ We geven de opdrachtgever een verbeelding van...
Meer lezen
interieurarchitect interiorarchitect Wildenberg officedesign hospitalityinteriors officeinspiration kantoorontwerp officeinterior Peter Baas business lounge gouden plantpot Lamborghini

THE MILLIONAIRES CLUB

THE MILLIONAIRES CLUB Previous Next Bel direct Deze Business Office Lounge hebben we ontworpen in...
Meer lezen