Stage plek per 09-2023

interieurarchitect interiorarchitect Wildenberg ontwerp exclusief kantoor interieur binnenhuisarchitect exclusive interior kantoorinspiratie luxuryoffice entree

We hebben weer plaats voor een stagiair uit het HBO

– volg je een HBO opleiding interieurarchitectuur
– ben je vaardig in VectorWorks of een ander tekenprogramma en ken je sketch-up e.a.
– ben je een initiatiefrijke persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden
– heb je gevoel voor verantwoordelijkheid
– zoek je een stage bedrijf in de regio Utrecht?

Wat doen wij?
Wildenberg interieurarchitectuur ontwerpt, onder de bevlogen leiding van Stan van den Wildenberg, de ultieme werk- en woonomgeving waarin de opdrachtgever optimaal functioneert. Onze focus branches zijn kantoor – ruimten, hotels en particuliere woningen in het hogere segment.

Wat bieden wij? 
Wildenberg interieurarchitectuur staat voor hoog niveau interieurarchitectuur. Wij maken een zuiver ontwerp dat past bij het DNA van de opdrachtgever en de bedrijfsidentiteit van een kantoor of bedrijfspand. Ons team zet zich in om samen met de opdrachtgever een uniek en onderscheidend ontwerp te realiseren. Uitgangspunten zijn Persoonlijk, Toegankelijk, Uniek, Puur en Vernieuwend.

Een gezellige ruime werkomgeving in een voormalige koeienstal uit 1663, actieve begeleiding tijdens je stage en je studie. Bovendien ontvang je een stage- vergoeding afhankelijk van je niveau en aantal stagedagen. 

Leerdoelen
Deze stageplaats is bestemd voor een HBO – student, richting interieurarchitectuur. Aandachtspunten zijn: inmeten en tekenen van plattegronden, het maken van wand-aanzichten, in perspectief,  het in 3D zetten van het ontwerp en renderen in Lumion. We hebben ook een VR -bril voor presentaties. J mag ontwerpen op jouw kennis- en kunde niveau. Je kunt leren om technische tekeningen te maken en aanvragen van bouwvergunningen. Soms maak je een digitaal mood-board of stalenpresentatie. Verder kun je een paar keer aanwezig zijn bij een presentatie. Ook kun je vragen stellen aan leveranciers en mee op bouwbezoek.

Pre
Kun jij overweg met Vector-Works, kun je tijdens je stage zelfstandig taken uitvoeren en opleveren en duurt je stage 6 maanden of lange? Neem dan contact op met info@vandenwildenberg.nl en stuur even je CV en portfolio mee. Misschien hebben wij een stageplaats voor jou! 

Andere blogs

Wildenberg interieurarchitectuur 25 jarig jubileum interview Ondernamen Magazine

Wildenberg in Ondernamen Magazine

Klik hier voor het hele interview.
Meer lezen
interieurarchitect Wildenberg team Suzanne Linda Stan Danny Ashley Bram kopie

Jubileum 25 jaar

Jubileum 25 jaar Previous Next Wildenberg Interieurarchitectuur B.V. viert dit jaar haar zilveren jubileum. Al 25...
Meer lezen
interieurarchitect interiorarchitect Wildenberg binnenhuisarchitect interiordesign ontwerp luxuryhomes Peter Baas Paul Jongerius Heijligers Lomans Fijri Corioan gietvloer

Uitgelicht

Uitgelicht april 2023 Visie van Stan van den Wildenberg Deze parkvilla heb ik UITGELICHT vanwege de...
Meer lezen