Vacature interieurarchitect

Wildenberg Stan kantoor interieurarchitect technisch ontwerp schets
Wildenberg Stan kantoor interieur presentatie huis Leusden schetsrol
Wildenberg interieurarchitect Stan presentatie interieur stalen

Wildenberg interieurarchitectuur ontwerpt ideale interieurs bedrijven én woon- werkomgevingen voor particulieren in het hogere segment. We ontwerpen hoogwaardige interieurs, inclusief verbouwingen en begeleiden het project tot turn-key oplevering. Per november 2018 zijn we op zoek naar een collega interieurarchitect.

Je dag
Het is 08:30 als je de hal binnen komt en je hangt je jas op. Je gaat de tussendeur door en komt in kantoor, je ruikt koffie en er wordt gelachen. Het team doet ’s morgens eerst een bakkie, je schuift aan. Rond 08:45 gaat iedereen aan de slag en Stan wil je een ruwe schets laten zien op het grote scherm, in de vergaderruimte, die jij gaat door ontwerpen en detailleren. De eerste presentatie staat in de agenda en jij bent erbij. Je maakt kennis met de opdrachtgever en verwerkt alle opmerkingen over de schets in een definitief ontwerp, die jij presenteert en waarbij Stan nog even aanschuift. Na goedkeuring van het ontwerp ga je het plan technisch vormgeven in werktekeningen voor de volgende presentatie. Met de opdrachtgever, zakelijk of particulier, ga je vervolgens materialen kiezen en de offertes aanvragen. Je zorgt voor de vergunningen en het toetst het ontwerp aan het bouwbesluit en wetgeving. Je onderhoudt ondertussen contact met de opdrachtgever, aannemers en gemeenten en bewaakt de kwaliteit. Je bent in staat elk project zelfstandig tot een succes te maken, binnen de afgesproken termijn en budget.

Je hebt zeker nodig
– een HBO opleiding interieurarchitectuur met affiniteit voor bouwkunde
– minimaal 5 jaar werkervaring als interieurarchitect
– vaardigheid in VectorWorks, Photoshop, sketch-up e.a.
– een initiatiefrijke persoonlijkheid, die over goede communicatieve vaardigheden beschikt
– gevoel voor verantwoordelijkheid
– je streeft naar oplevering binnen afgesproken tijden en budgetten.

Je mag verwachten
Een lichte kantooromgeving, gelegen in midden Nederland. Je hebt momenteel 5 collega’s en er komen er in de toekomst nog 3 bij. We zijn met enthousiasme gericht op de toekomst, gezien de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Je solliciteert op een baan met afwisselende projecten, waarin persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en projectverantwoordelijkheid centraal staan, in samenwerking met je collega’s. Je salaris is gebaseerd op kennis en kunde volgens het SFA.

Wildenberg Linda armen Stan kantoor portret fotograaf Stefan Ammerlaan

Zoeken wij jou?
Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar
linda@vandenwildenberg.nl

Vast bedankt voor je brief
en veel succes bij je sollicitatie!