Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vacature Interieurarchitect

Per november 2018 zijn we op zoek naar een nieuwe collega als interieurarchitect.
Wildenberg interieurarchitectuur ontwerpt hoogwaardige interieurs voor bedrijven én woon- werkomgevingen voor particulieren in het hogere segment. Van ontwerp, begeleiding van het project tot en met de turn-key oplevering.

Je werkdag bij Wildenberg!
Het is 08:30 als je de hal binnen komt en je je jas ophangt. Je gaat de tussendeur door en komt in het kantoor, je ruikt onze heerlijke koffie en er wordt gelachen. Je schuift aan samen met je team, we doen ’s morgens namelijk altijd eerst samen een bakkie koffie.
Rond 08:45 gaat iedereen aan de slag en laat Stan je een ruwe schets zien op het grote scherm in onze fijne lichte vergaderruimte.
Daarna ga jij aan de slag met het ontwerp en de detaillering. De eerste presentatie staat in de agenda en jij bent er natuurlijk bij. Je maakt kennis met de opdrachtgever en presenteert de eerste schetsontwerpen samen met Stan. Na alle feedback maak je het definitieve ontwerp die jij vervolgens presenteert en waarbij Stan nog even aanschuift. Na goedkeuring van het ontwerp ga je het plan technisch vormgeven in werktekeningen voor de volgende presentatie. Met de opdrachtgever, zakelijk of particulier, ga je vervolgens materialen kiezen en de offertes aanvragen. Je zorgt voor de vergunningen en het toetst het ontwerp aan het bouwbesluit en wetgeving. Je onderhoudt ondertussen het contact met de opdrachtgever, de aannemers en gemeenten en bewaakt de kwaliteit.
Je werkt zelfstandig en maakt van ieder project een succes binnen de afgesproken termijn en het budget.

Je hebt zeker nodig
– een HBO opleiding interieurarchitectuur met affiniteit voor bouwkunde
– minimaal 5 jaar werkervaring als interieurarchitect
– vaardigheid in VectorWorks, Photoshop, sketch-up e.a.
– een initiatiefrijke persoonlijkheid, die over goede communicatieve vaardigheden beschikt
– gevoel voor verantwoordelijkheid
– je streeft naar oplevering binnen afgesproken tijden en budgetten.

Je mag verwachten
Een lichte kantooromgeving, gelegen in midden Nederland. Je hebt momenteel 5 collega’s en er komen er in de toekomst nog 3 bij. We zijn met enthousiasme gericht op de toekomst, gezien de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Je solliciteert op een baan met afwisselende projecten, waarin persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en projectverantwoordelijkheid centraal staan, in samenwerking met je collega’s. Je salaris is gebaseerd op kennis en kunde volgens het SFA.

Zoeken wij jou?
Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar linda@vandenwildenberg.nl

Vast bedankt voor je brief
en veel succes bij je sollicitatie!