Vacature Interieurarchitect

Interieurarchitect erbij! 

Een dag als interieurarchitect bij Wildenberg

08:30
Je loopt het kantoor in, je wordt hartelijk begroet en ruikt de geur van koffie. Er wordt gelachen. Onverwacht luidt Stan de koperen scheepsbel; een mooie nieuwe opdracht is binnen gehaald!

08:45
Na het eerste bakkie van de dag met het team, gaat iedereen aan de slag. Stan heeft die avond een ei gelegd en hij laat jou de grote lijnen van een nieuw concept zien op het grote scherm van de vergaderruimte. Die ga jij doorontwerpen en detailleren, nadat je zelf een aantal suggesties hebt gedaan, over hoe het wellicht nog wat beter, efficiënter of nóg meer in de lijn van Wildenberg kan.

11:30
De eerste presentatie. Je maakt kennis met de opdrachtgever en bespreekt alle opmerkingen over de eerste schets. Waarbij je verder kijkt dan de feedback die je krijgt. Doorvragen, de wereld achter de vraag/opmerking begrijpen, de klant van de klant in beeld krijgen, dat is het spel dat je begrijpt (of nog beter wilt leren beheersen).

12:45
Na de lunch, verwerk je de feedback in een definitief ontwerp. Deze bespreek je nog even met Stan, waarna je het definitieve ontwerp twee weken later aan de opdrachtgever presenteerd. Uiteraard, daar waar gewenst, samen met een collega.

15:30
Na goedkeuring van een ander definitief ontwerp, ga je het plan technisch vormgeven in werktekeningen. Om daarna materialen uit te kiezen, offertes aan te vragen en het vergunningentraject in gang te zetten. Je onderhoudt ondertussen contact met de opdrachtgever, aannemers en de gemeente en bewaakt de kwaliteit en bent met regelmaat aanwezig op de bouw.

17:00
Je hebt stevig doorgewerkt, maar ook lol gehad en bent trots op wat je die dag hebt gedaan. Zowel in het maken van meters als creatief gezien. ‘Wat heb ik toch een gave baan’ hoor je jezelf denken terwijl je de deur achter je dicht trekt.

 

Wat neem je mee

Het is gemakkelijk gezegd, maar jij hebt gevoel voor kwaliteit, neemt initiatief, voelt verantwoordelijkheid, hebt humor, bent klant- en resultaatgericht, spreekt en schrijft de Nederlandse taal en je streeft naar een oplevering binnen de afgesproken tijd en budget van de opdrachtgever.

Als basis heb je een afgeronde opleiding (HBO of academisch) Interieurarchitectuur met bouwkunde. Je werkt minimaal 4 jaar als Interieurarchitect. Je beheerst VectorWorks en Photoshop op professioneel niveau. Werk je nu als allround Interieurarchitect met AutoCAD en/of Revit? Ook dan gaan we graag met je in gesprek.

 

Jouw arbeidsvoorwaarden

We bieden je een baan met afwisselende projecten, particuliere en zakelijke opdrachten waarin persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en projectverantwoordelijkheid in een collegiale sfeer centraal staan.

Verder:

  • jouw salaris is gebaseerd 36 uur werken per week en op kennis en kunde volgens het SFA, waarbij we de inschaling graag naar boven afronden
  • we vinden het belangrijk om elkaar regelmatig te spreken, maar af en toe thuis werken is zeker mogelijk
  • in overleg gaan we flexibel om met je werktijden op kantoor
  • krijg je standaard vrij op jouw verjaardag en
  • we hebben een goede pensioen- en reiskostenregeling

Je mag verwachten
Je gaat werken in aan de rand van agrarisch gebied in een omgebouwde schuur uit 1663, een lichte, professionele kantooromgeving in Leusden (bij Amersfoort) Parkeren kan voor de deur en is gratis. We hebben de ambitie om in de toekomst door te groeien van vijf naar acht collega’s. Groter hoeft van ons niet, wij vinden kwaliteit belangrijker en leuker dan het worden van een ontwerpfabriek. We volgen de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid op de voet.

Meer weten en solliciteren
Hebben we je getriggerd, maar heb je nog een vraag? Mail of bel Linda van den Wildenberg op linda@vandenwildenberg.nl of 033–4450 111.

Tot snel!