Ervaren Interieurarchitect

Stan van den Wildenberg betrekt jou bij het gehele proces. Vanaf de intake, de offerte, het eerste ontwerp, de uitwerking tot en met de realisatie en de turn-key oplevering. En daarna samen met wéér een tevreden opdrachtgever op de foto van de housewarming.

Jouw functie
Door aandachtig te luisteren naar zowel opdrachtgever als eindgebruiker, ontwerpen en realiseren wij een woon- of werkomgeving die past bij de identiteit van de opdrachtgever in het hogere segment. Dat resulteert vaak in een modern, strak interieur mét een verrassende twist. Soms klassiek, soms eigenwijs, warm, inspirerend en altijd praktisch.

Pas na de fase van vragen, luisteren en sparren, een fase die we professioneel aanvliegen, neem je plaats achter de ‘tekentafel’. Je staat nooit alleen, want hoewel we zelfstandigheid en vrijheid belangrijk vinden, zal Stan betrokken blijven bij de projecten, als sparringpartner en eindverantwoordelijke.

Wij werken op Mac Pro’s met softwarepaketten VectorWorks en Lumion. Nieuwsgierig naar onze portfolio?

Een dag in jouw leven als Interieurarchitect

08:30 Je loopt het kantoor in en wordt hartelijk begroet, met de geur van koffie. Er wordt gelachen. Onverwacht luidt Stan de koperen scheepsbel; een mooie nieuwe opdracht is binnen gehaald!

08:45 Na het eerste bakkie van de dag met het team, gaat iedereen aan de slag. Stan heeft die avond een ei gelegd en hij laat jou de grote lijnen van een nieuw concept zien op het grote scherm van de vergaderruimte. Die ga jij doorontwerpen en detailleren, nadat je zelf een aantal suggesties hebt gedaan, over hoe het wellicht nog wat beter, efficiënter of nóg meer in de lijn van Wildenberg kan.

11:30 De eerste presentatie. Je maakt kennis met de opdrachtgever en bespreekt alle opmerkingen over de eerste schets. Waarbij je verder kijkt dan de feedback die je krijgt. Doorvragen, de wereld achter de vraag/opmerking begrijpen, de klant van de klant in beeld krijgen, dat is het spel dat je begrijpt (of nog beter wilt leren beheersen).

12:45 Na de lunch, verwerk je de feedback in een definitief ontwerp. Deze bespreek je nog even met Stan, waarna je het definitieve ontwerp twee weken later aan de opdrachtgever presenteerd. Uiteraard, daar waar gewenst, samen met een collega.

15:30 Na goedkeuring van een ander definitief ontwerp, ga je het plan technisch vormgeven in werktekeningen. Om daarna materialen uit te kiezen, offertes aan te vragen en het vergunningentraject in gang te zetten. Je onderhoudt ondertussen contact met de opdrachtgever, aannemers en de gemeente en bewaakt de kwaliteit en bent met regelmaat aanwezig op de bouw.

17:00 Je hebt stevig doorgewerkt, maar ook lol gehad en bent trots op wat je die dag hebt gedaan. Zowel in het maken van meters als creatief gezien. ‘Wat heb ik toch een gave baan’ hoor je jezelf denken terwijl je de deur achter je dicht trekt. 

Wat neem je mee
Het is gemakkelijk gezegd, maar jij hebt gevoel voor kwaliteit, neemt initiatief, voelt verantwoordelijkheid, hebt humor, bent klant- en resultaatgericht, spreekt en schrijft heldere taal en streeft serieus naar een oplevering binnen de afgesproken tijd en budget.

Als basis heb je een afgeronde master opleiding (HBO of academisch) Interieurarchitectuur met bouwkunde. Je werkt minimaal 4 jaar als Interieurarchitect. Je beheerst VectorWorks en Photoshop op professioneel niveau. Werk je nu als allround Interieurarchitect met AutoCAD en/of Ravit? Ook dan gaan we graag met je in gesprek.

Jouw arbeidsvoorwaarden
We bieden je een baan met afwisselende projecten, particuliere en zakelijke opdrachten waarin persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en projectverantwoordelijkheid in een collegiale sfeer centraal staan.

Verder:

  • jouw salaris is gebaseerd 36 uur werken per week en op kennis en kunde volgens het SFA, waarbij we de inschaling graag naar boven afronden
  • we vinden het belangrijk om elkaar regelmatig te spreken, maar af en toe thuis werken is zeker mogelijk
  • in overleg gaan we flexibel om met je werktijden op kantoor
  • krijg je standaard vrij op jouw verjaardag en
  • we hebben een goede pensioen- en reiskostenregeling

Je mag verwachten
Je gaat werken in aan de rand van agrarisch gebied in een omgebouwde schuur uit 1663, een lichte, professionele kantooromgeving in Leusden (bij Amersfoort) Parkeren kan voor de deur en is gratis. We hebben de ambitie om in de toekomst door te groeien van vijf naar acht collega’s. Groter hoeft van ons niet, wij vinden kwaliteit belangrijker en leuker dan het worden van een ontwerpfabriek. We volgen de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid op de voet.

Meer weten en solliciteren
Hebben we je getriggerd, maar heb je nog een vraag? Mail of bel Linda van den Wildenberg op linda@vandenwildenberg.nl of 033–4450 111.

Kun je niet wachten om bij ons aan tafel te schuiven en kennis te maken? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV naar linda@vandenwildenberg.nl

Tot snel!