XXL WONING

Van 2 kleine woningen naar 1 XXL wonen

17 OKTOBER 2017 

Interieurontwerp/ Technisch ontwerp/ Bouwbegeleiding

AANTAL M2
700 m2

Detail
Het kookeiland met geïntegreerde tafel is volledig vervaardigd van natuursteen.

De wens
Het samenvoegen van twee jaren-30 woningen tot één XL-woning met een groot en inspirerend wooncomfort.

Het resultaat
De scheidingswand vormt het centrale middelpunt met daarin een grote haard en twee openingen. Zowel in de keuken als de woonkamer is de haard zichtbaar en kan er in beide vertrekken genoten worden van een knapperend haardvuur. Door led verlichting in de wand lijkt het alsof deze zweeft in de ruimte.

Het kookeiland met geïntegreerde tafel is volledig vervaardigd van natuursteen. De vide is gecreëerd door delen van de twee verdiepingsvloeren te verwijderen. Zo is er zicht tot de nok, waardoor er een extra ruimtelijk effect is ontstaan. De twee voormalige keukens vormen nu een ruime bijkeuken annex wasruimte en studeerkamer. De voordeur van de linker woning is verwijderd en voorzien van glas. Beide trappen zijn gehandhaafd waardoor er een logische routing binnen de XL woning ontstaat.

ontwerp Stan Wildenberg woonkamer verbouwing doorkijkhaard
XXL ontwerp interieur door Stan van den Wildenberg tafel hoge stoelen
XXL ontwerp Stan Wildenberg woonkamer, indirecte verlichting kookeiland met woonkeuken en lange zitvensterbank
XXL ontwerp interieur Wildenberg stalen deuren
XXL ontwerp interieur Stan Wildenberg pantry
XXL ontwerp Stan Wildenberg woning industrieel stalen deuren
ontwerp Stan Wildenberg ontwerp woning jaren- 30 luxe woonhuis
XXL ontwerp interieur Stan van den Wildenberg woonkeuken
XXL ontwerp interieur Stan Wildenberg keukenblok
XXL ontwerp interieur Stan van den Wildenberg toilet
XXL ontwerp interieur Stan van den Wildenberg stalen deuren woonkeuken woonkamer
XXL ontwerp interieur Stan Wildenberg slaapkamer
XXL ontwerp interieur Stan van den Wildenberg woonkamer woonkeuken doorkijkhaard
XXL ontwerp interieur door Stan van den Wildenberg toilet
XXL ontwerp interieur door Stan van den Wildenberg stalen mailing

GERELATEERDE PROJECTEN