STORK THERMEQ

Een grote kantooromgeving mét de typische familiaire Stork-sfeer

Interieurontwerp/ Technisch ontwerp/ Bouwbegeleiding

3000 m2

De wens
Wij mochten ons buigen over een inspirerende en dynamische kantooromgeving inclusief restaurant van maar liefst 3000m2 kantooromgeving en restaurant. De kernvraag was: hoe neem je de zeer succesvolle familiaire Stork-sfeer mee naar een ultramoderne fabriek?

Het resultaat
Stan: “Voor ons was dit meteen helder: inspraak van iedere medewerker. Van directie tot de jongste medewerkers. Interviews, mee-denkmomenten en presentatie op de nieuwe, lege locatie. Alleen zo is het mogelijk om een ontwerp te maken waar alle medewerkers trots op zijn.

Bij binnenkomst staat er een enorm kader met een hoogte van 8 meter welke de vide reikt. In dit kader hebben wij de balie verwerkt. Naast de aantrekkingskracht naar de balie ontstaat er een fraaie positie van het logo.
De lampenkappen van 4 meter lengte versterken de hoogtewerking van de vide en deze blijven ook ’s nachts aan. Voorheen werd men erg veel op de werkplek afgeleid door even snel een kort overleg. Deze korte overlegmomenten hebben wij nu een plek gegeven op de gangzone zodat deze veel efficiënter gebruikt worden en waardoor men zich beter kan concentreren in de werkzones.

Voor de binnentuin hebben wij lunchplekken ontworpen in een halffabricaat van het bedrijf zelf. Aangezien Stork grote tanks maakt hebben wij het personeel gevraagd een aantal hiervan in de binnentuin te plaatsen met banken en tafels.

Stork Thermeq interieur ontwerp Stan Wildenberg
Stork Thermeq interieur ontwerp Stan Wildenberg kantoor doorgang boven fabriek
Wildenberg interieurarchitect ontwerpt Stork Thermeq interieur ontwerp Stan Wildenberg maatwerk meubilair en indirecte verlichting
Stork Thermeq interieur ontwerp Stan Wildenberg
Stork Thermeq interieur ontwerp Stan Wildenberg vide
Stork Thermeq interieur ontwerp Stan Wildenberg
Stork Thermeq interieur ontwerp Stan Wildenberg
Stork Thermeq interieur ontwerp Stan Wildenberg
Stork Thermeq interieur ontwerp Stan Wildenberg

Klant Tevredenheid Onderzoek : 9,2

” Zeer pro- actief” 

–  Robert Nijhuis –

GERELATEERDE PROJECTEN

Interieurarchitect Stan Wildenberg kantoor Lomans totaalinstallateurs Capelle bedrijfsrestaurant RobertBoon PlanetOffice Heembouw Hoogendoorn Planeffect Moduleo Fagerhult Viskerinterieurbouw Kerastone Tarkett

LOMANS CAPELLE

“Het nieuwe kantoor is een plek waar men elkaar ontmoet en inspireert.” Je komt binnen...
Meer lezen