LARIKSLAAN

Larikslaan en WSL

Interieurontwerp / Technisch ontwerp / Bouwbegeleiding

AANTAL M2
500 m2

De wens

De voormalige entree bestond uit een enorme statige balie waar vanaf de medewerkers op de bezoeker neerkeken. Een uiterst ongastvrije situatie waarbij de bezoeker zich klein voelde bij binnenkomst. Beide organisaties deelde deze veel te statige balie. De wens ontstond bij beide organisaties om klanten te ontvangen in een warme toegankelijke ruimte met ieder een eigen contactpunt.

Het resultaat

Een ruimte waar men zich direct op z’n gemak en welkom voelt. Dit hebben wij bereikt door te zorgen dat men binnenkomt op een soort plein waar men direct wordt begroet door de medewerkers en het koffiezetapparaat. De balieruimte die bij binnenkomst zichtbaar is, is opgesplitst. Links bevindt zich Larikslaan 2 en Woning Stichting Leusden (WSL) huist aan de rechterzijde. Op het plein staan zitjes waar men met een kop koffie even kan wachten op een afspraak. De ruimte bestaat verder uit twee kleine aanland plekken waar men naar toe kan lopen om een vraag te stellen. De latten-structuur onder het plafond loopt door in de achterwand wat ervoor zorgt dat het plein geborgenheid en een eigen plek krijgt.

Wildenberg interieurarchitectuur ontwerpt een prettige ontvangstruimte
Het ontwerp van een kantoorinterieur met mooie opberg kastenwand
Ontwerp van de ontvangstbalie door Stan van den Wildenberg voor WSL
Kasten op maat gemaakt voor kantoorinterieur in Leusden ontwerp door Stan van den Wildenberg

GERELATEERDE PROJECTEN