INFI

INFI 

15 juni 2016

Concept / Interieurontwerp / Styling

AANTAL M2
750 m2

OPLOSSING
renovatie en verjongingskuur

De wens

“ Er was eens een volledig kaalgeslagen verdieping op de 10e verdieping van een kantorencomplex, met een fraai uitzicht over centrum van Utrecht”, aldus Stan. De opdrachtgever is onverwacht toe aan uitbreiding wegens succes en heeft behoefte aan een inspirerende transparante huislijke ruimte. Zijn mensen zijn veelal jonge techneuten, die apps en websites bouwen. Creatievelingen met een liefde voor Science Fiction.

 

Het resultaat

Een dynamische ruimte volledig open met losse vergader containers in de ruimte.
De bestaande vloer is opgeschuurd en gelakt en er zijn bureau -eilanden geplaatst op karpetten voor een huiselijke sfeer.Door de gladde vloer kunnen BB-8 en de andere robbots makkelijk in alle ruimten bewegen. Scheidingsmeubels van spaanderplaat zorgen voor de ruimtelijke verdeling, die daardoor open en licht is.Het plafond is voorzien van akoestisch spuitwerk, waardoor overleggen aan de bureau’s mogelijk blijft.De keuken is open en en wit betegeld, voorzien van zwart getegelde game-pictogrammen. Vanwege het budget zijn de meeste meubels tweedehands aangeschaft en van verschillende modellen, om de sfeer informeel speels te houden.Sommige medewerkers halen koffie met de hoover board en daarom zijn er verkeerslijnen aangebracht.

Interieurarchitect Wildenberg ontwerpt hoofdkantoor Infi overlegruimte
Interieurarchitect Wildenberg ontwerpt hoofdkantoor Infi lampen
Interieurarchitect Wildenberg ontwerpt hoofdkantoor Infi kantoor met chill ruimte
Interieurarchitect Wildenberg ontwerpt hoofdkantoor Infi tafel met stoelen
Interieurarchitect Wildenberg ontwerpt hoofdkantoor Infi BB-8
Interieurarchitect Wildenberg ontwerpt hoofdkantoor Infi 3D printer
Interieurarchitect Wildenberg ontwerpt hoofdkantoor Infi gaanderij scrumwand
Interieurarchitect Wildenberg ontwerpt hoofdkantoor Infi kastgrepen
Interieurarchitect Wildenberg ontwerpt hoofdkantoor Infi pantry bedrijfsrestaurant met persoon
Interieurarchitect Wildenberg ontwerpt hoofdkantoor Infi pantry bedrijfsrestaurant keuken op maat skateboard

“Wildenberg heeft ons fantastisch geholpen met het inrichten van ons nieuwe kantoor. Toen wij aan deze klus begonnen wisten wij helemaal niks van interieurarchitectuur, of wat daar bij komt kijken. Wildenberg heeft ons handje vast gehouden en ons door het hele proces heen geleid. Door deze aanpak voelden wij ons op elk moment in controle, zonder zelf in detail te hoeven managen. Precies waar we naar op zoek waren.

Inmiddels gebruiken we al weer ruim 2 jaar met veel tevredenheid en trots de nieuwe ruimte.
Het heeft echt veel voor Infi gedaan: we zijn als bedrijf dichter bij elkaar gekomen, precies wat het doel was. Daarnaast worden we regelmatig gecomplimenteerd door klanten, en gebruiken sommige klanten het kantoor zelfs als inspiratie voor hun eigen kantoor.”

  • – Freek Paans –

GERELATEERDE PROJECTEN