Kantoor interieurdesign

Wildenberg Interieurarchitectuur Stan van den Wildenberg

“Ik kijk eerst naar wat het kantoor nodig heeft,
voordat ik begin met ontwerpen.”

Stan van den Wildenberg

Kantoor interieur design

Bent u op zoek naar een deskundige Interieurarchitect die aan de slag kan met een interieurdesign voor uw kantoor op maat? Uw eigen corporate identity meegenomen in het design van uw kantoor?

WILDENBERG IS EEN BUREAU DAT U VAN A TOT Z KAN BEGELEIDEN BIJ HET REALISEREN VAN DESIGN VOOR UW KANTOORINTERIEUR MET MEER DAN 20 JAAR ERVARING.

Bij ons vormt oprechte aandacht altijd de basis voor een goed ontwerp. Zowel voor onze zakelijke als particulieren opdrachtgevers Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder of bekijk onze zakelijke projecten.

Fase één het interieurontwerp

Tijdens de eerste fase, het interieurontwerp, staan de wensen, mogelijkheden en verwachtingen van uw bedrijf centraal. Stan: “Door oprecht en geïnteresseerd te luisteren kan ik me inleven in de wensen van de klant. Ons eerste gesprek bestaat uit een interview en brainstorm op de werkplek, zodat we een goed beeld krijgen van de verwachtingen.

Door veel vragen te stellen en aandachtig te luisteren, gaan opdrachtgevers als vanzelf vrijer denken. Aan de hand van de informatie die hieruit voortkomt en na een akkoord op de offerte op basis van een specifieke kostenraming, gaat het team aan de slag met een intern interieurontwerp.
Daarna volgt de presentatie aan de klant waarbij we de sfeer neerzetten aan de hand van een moodboard.

Fase twee het interieurontwerp

Tijdens deze presentatie staan we open voor de feedback van de opdrachtgever zodat we wijzigingen kunnen doorvoeren. Nadat we alle wensen hebben besproken en in kaart hebben gebracht, volgt de eindpresentatie met het interieurontwerp, het lichtplan en een voorstel met kleuren en materialen. Een 3D tekeningen, die we ook kunnen maken, kan hierbij verhelderend zijn. Gedurende het hele proces van interieurontwerp speelt visualisatie een grote rol. Door letterlijk te laten zien welke ideeën wij hebben, helpen wij u om precies te laten begrijpen hoe – en vooral waarom – het interieurontwerp is ontstaan.

Onze hulp nodig voor uw plannen op kantoor?

Wildenberg Interieurarchitectuur staat voor u klaar. Als interieurarchitecten kunnen wij u adviseren, zijn wij op de hoogte van de interieur trends zodat u inspiratie kan opdoen voordat wij aan de slag gaan voor het interieurdesign voor uw kantoor.  Neem vrijblijvend contact met ons op, we zijn benieuwd naar de plannen!

Contact - Nederlands

Projecten

interieurarchitect interiorarchitect Wildenberg exclusief interieur binnenhuisarchitect interieurinspiratie verbouwing woonboerderij vaas tafel

STIJLVOLLE HOEVE

Stijlvolle Hoeve Previous Next Bel direct Bel direct “ We geven de opdrachtgever een verbeelding van...
Meer lezen
Interieurarchitect Stan Wildenberg Peter Baas sereen wonen kruk bar schuifdeur

SEREEN WONEN

Sereen Wonen Previous Next Bel direct Bel direct “ We geven de opdrachtgever een verbeelding van...
Meer lezen
interieurarchitect interiorarchitect Wildenberg officedesign hospitalityinteriors officeinspiration kantoorontwerp officeinterior Peter Baas business lounge gouden plantpot Lamborghini

THE MILLIONAIRES CLUB

THE MILLIONAIRES CLUB Previous Next Bel direct Deze Business Office Lounge hebben we ontworpen in...
Meer lezen