Interieurstylist

interieurarchitect Stan van den Wildenberg portret foto wart wit

“Ik kijk naar iemands leefstijl,
voordat ik begin met ontwerpen.”

Stan van den Wildenberg

Interieurstylist Wildenberg

Bent u op zoek naar een interieurstylist die jou kan adviseren bij de eindstyling? Een bureau dat jou van A tot Z kan begeleiden bij het stylen van jouw droominterieur en je daarin goed kan begeleiden? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Wildenberg Interieurarchitectuur is een interieurarchitect met meer dan 20 jaar ervaring.
Bij ons vormt oprechte aandacht altijd de basis voor een goede interieurstyling. Zowel voor particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Het is een extra dienstverlening, waarbij we met de opdrachtgever de puntjes op de i kunnen zetten. Denk aan keuzes maken uit meubels, accessoires en kunst.

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Lees dan snel verder of bekijk onze projecten.

Interieurstyling op maat

Interieurarchitect en eigenaar Stan van den Wildenberg: “In onze ontwerpen krijgt elke ruimte een sterke eigen identiteit die past bij de opdrachtgever. Dat kunnen wij alleen realiseren door onze opdrachtgever goed te leren kennen. Grote betrokkenheid en aandachtig luisteren vormt voor ons dan ook de basis voor goede interieurstyling.”

Tijdens de styling van jouw interieur staan jouw wensen, mogelijkheden en verwachtingen centraal. Door als interieurstylist aandachtig te luisteren en veel vragen te stellen, ga jij als klant vaak vanzelf vrijer denken. Dit levert vaak de mooiste ideeën op.

Kun jij een interieurstylist gebruiken?

Heb jij grootste plannen voor jouw droominterieur, maar kun je wel wat interieuradvies gebruiken bij de eindstyling? Wildenberg Interieurarchitectuur staat voor je klaar. Als interieurarchitecten kunnen we jou adviseren van A tot Z om zo jouw interieur te realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op, we zijn benieuwd naar jouw plannen!

PROJECTEN