Interieurontwerp

interieurarchitect Stan van den Wildenberg portret foto wart wit

“Ik kijk naar iemands leefstijl,
voordat ik begin met ontwerpen.”

Stan van den Wildenberg

Interieurontwerp van Wildenberg

Bent u op zoek naar een deskundige Interieurarchitect die aan de slag kan met een interieurontwerp voor jou op maat? Een bureau dat jou van A tot Z kan begeleiden bij het realiseren van jouw droomontwerp? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Wildenberg Interieurarchitectuur is een interieurarchitect met meer dan 20 jaar ervaring.
Bij ons vormt oprechte aandacht altijd de basis voor een goed ontwerp. Zowel voor particulieren als zakelijke opdrachtgevers.

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Lees dan snel verder of bekijk onze projecten.

Fase één het interieurontwerp

Tijdens de eerste fase, het interieurontwerp, staan de wensen, mogelijkheden en verwachtingen van jou centraal. Stan: “Door oprecht en geïnteresseerd te luisteren kan ik me helemaal inleven in de wensen van de klant. Ons eerste gesprek bestaat uit een interview en brainstorm op de werkplek, zodat we een goed beeld krijgen van de verwachtingen.

Door veel vragen te stellen en aandachtig te luisteren, gaan opdrachtgevers als vanzelf vrijer denken. Aan de hand van de informatie die hieruit voortkomt en na een akkoord op de offerte op basis van een specifieke kostenraming, gaat het team aan de slag met een intern interieurontwerp.
Daarna volgt de presentatie aan de klant waarbij we de sfeer neerzetten aan de hand van een moodboard.

Tijdens deze presentatie staan we open voor de feedback van de opdrachtgever zodat we wijzigingen kunnen doorvoeren. Nadat we alle wensen hebben besproken en in kaart hebben gebracht, volgt de eindpresentatie met het interieurontwerp, het lichtplan en een voorstel met kleuren en materialen. Een 3D tekening, die we ook kunnen maken, kan hierbij verhelderend zijn. Gedurende het hele proces van interieurontwerp speelt visualisatie een grote rol. Door letterlijk te laten zien welke ideeën wij hebben, helpen wij jou om precies te laten begrijpen hoe – en vooral waarom – het interieurontwerp is ontstaan.

Kun jij onze hulp voor een interieurontwerp gebruiken?

Heb jij grootste plannen voor jouw droominterieur, maar kun je wel hulp gebruiken?
Wildenberg Interieurarchitectuur staat voor je klaar. Als interieurarchitecten kunnen we jou interieurontwerp op maat realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op, we zijn benieuwd naar jouw plannen!

PROJECTEN