Interieurontwerp

Wildenberg Interieurarchitectuur Stan van den Wildenberg

“Ik kijk naar iemands leefstijl,
voordat ik begin met ontwerpen.”

Stan van den Wildenberg

Interieurontwerp van Wildenberg

Bent je op zoek naar een deskundige Interieurarchitect die aan de slag kan met een interieurontwerp voor jou op maat? Een bureau dat jou van A tot Z kan begeleiden bij het realiseren van jouw droomontwerp? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Wildenberg Interieurarchitectuur is een interieurarchitect met meer dan 20 jaar ervaring.
Bij ons vormt oprechte aandacht altijd de basis voor een goed ontwerp. Zowel voor particulieren als zakelijke opdrachtgevers.

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Lees dan snel verder of bekijk onze projecten.

Fase één: het schets ontwerp

Tijdens de eerste fase, het interieurontwerp, staan je wensen, mogelijkheden en verwachtingen centraal. Stan: “Door goed te luisteren kan ik me helemaal inleven in de wensen van de klant. Ons eerste gesprek bestaat uit een interview en brainstorm in de woning of op de werkplek, zodat ik een goed beeld krijg van je verwachtingen”.

Door veel vragen te stellen en aandachtig te luisteren komt Stan vaak bij de eerste kennismaking al tot de meest essentiële wensen en eisen aan de ruimte. Aan de hand van die  informatie gaat het team aan de slag, na akkoord op de offerte, met een intern concept-interieurontwerp. Daarna volgt de 1e presentatie van het concept.

Tijdens deze presentatie krijgen we feedback van de opdrachtgever zodat we wijzigingen kunnen doorvoeren. Nadat we alle wensen hebben besproken en in kaart hebben gebracht, volgt de eindpresentatie met het interieurontwerp, het lichtplan en een voorstel met kleuren en materialen. Een 3D tekening, die we ook kunnen maken, kan hierbij verhelderend zijn. Gedurende het hele proces van interieurontwerp speelt visualisatie een grote rol. Door letterlijk te laten zien welke ideeën wij hebben, helpen wij jou om precies te laten begrijpen hoe – en vooral waarom – het interieurontwerp is ontstaan.

Kun jij onze hulp voor een interieurontwerp gebruiken?

Heb jij grootste plannen voor jouw droominterieur, maar kun je wel hulp gebruiken?
Wildenberg Interieurarchitectuur staat voor je klaar. Als interieurarchitecten kunnen we jou interieurontwerp op maat realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op, we zijn benieuwd naar jouw plannen!

Projecten

interieurarchitect interiorarchitect Wildenberg exclusief interieur binnenhuisarchitect interieurinspiratie verbouwing woonboerderij vaas tafel

STIJLVOLLE HOEVE

Stijlvolle Hoeve Previous Next Bel direct Bel direct “ We geven de opdrachtgever een verbeelding van...
Meer lezen
Interieurarchitect Stan Wildenberg Peter Baas sereen wonen kruk bar schuifdeur

SEREEN WONEN

Sereen Wonen Previous Next Bel direct Bel direct “ We geven de opdrachtgever een verbeelding van...
Meer lezen
interieurarchitect interiorarchitect Wildenberg officedesign hospitalityinteriors officeinspiration kantoorontwerp officeinterior Peter Baas business lounge gouden plantpot Lamborghini

THE MILLIONAIRES CLUB

THE MILLIONAIRES CLUB Previous Next Bel direct Deze Business Office Lounge hebben we ontworpen in...
Meer lezen