Interieurarchitect Hengelo

Interieurarchitect Hengelo van Stan van den Wildenberg en zijn team optimaliseren de bestaande leef – en werkomgeving voor particulieren, utiliteitsbouw en hotels. Wildenberg interieurarchitectuur levert inspirerend advies en duurzame ontwerpen van hoog niveau voor interieurs en verbouwingen. Het interieur is een onderdeel van de identiteit van een persoon en van de corporate identity van bedrijven. Het passende interieur draagt bij aan het succesvol voltooien van ieders toekomstplan.

Binnenhuisarchitect en Interieurarchitect Hengelo van Stan

Interieurarchitect Hengelo is een prachtig beroep. Met oog voor welzijn en de toekomstplannen van de opdrachtgever, draag ik bij aan een optimale woon- en werkomgeving van mijn klanten. Mijn passie is: eisen en wensen van de opdrachtgever vertalen naar duurzame en inspirerende interieurontwerpen.

Interieurontwerp en Interieur advies

Het interieurontwerp ontstaat aan de hand van het programma van eisen, die kunt u aanleveren of wij helpen bij het opstellen hiervan. Materiaal-, licht- en kleurvoorstellen zijn onderdelen van deze fase. Ook leggen wij u een budget-specificatie aan de hand van het interieurontwerp voor.

  • Wat is het verschil tussen een interieurarchitect en een binnenhuisarchitect?

 

Meer weten over Stan Interieurarchitect Amsterdam of Interieurarchitect Hengelo?

Interieurarchitect Hengelo | Binnenhuisarchitect Amsterdam | Interieur advies | Interieurarchitect Amsterdam | Interieur ontwerp