Werkwijze

Interieurarchitect en eigenaar Stan van den Wildenberg: “In onze ontwerpen krijgt elke ruimte een sterke eigen identiteit die past bij de opdrachtgever. Dat kunnen wij alleen realiseren door onze opdrachtgever goed te leren kennen. Grote betrokkenheid en aandachtig luisteren vormt voor ons dan ook de basis voor een goed ontwerp. Aan de hand daarvan stellen wij een projectteam samen. Wij beschikken over vaste krachten en een flexibele schil.”

Het interieurontwerp

Tijdens de eerste fase, het interieurontwerp, staan de wensen, mogelijkheden en verwachtingen van de klant centraal. Stan: “Door oprecht en geïnteresseerd te luisteren kan ik me helemaal inleven in de wensen van de klant. Ons eerste gesprek bestaat uit een interview en brainstorm op de werkplek, zodat we een goed beeld krijgen van de verwachtingen”. Deze fase doen wij altijd zelf, waardoor de Wildenberg-handtekening gewaarborgd blijft.

Wij luisteren aandachtig

Door veel vragen te stellen en aandachtig te luisteren, gaan opdrachtgevers als vanzelf vrijer denken. Aan de hand van de informatie die hieruit voortkomt en na een akkoord op de offerte op basis van een specifieke kostenraming, gaat het team aan de slag met een intern ontwerp. Daarna volgt de presentatie aan de klant waarbij we de sfeer neerzetten aan de hand van een moodboard.

Feedback van de opdrachtgever

Tijdens deze presentatie staan we open voor de feedback van de opdrachtgever zodat we wijzigingen kunnen doorvoeren. Nadat we alle wensen hebben besproken en in kaart hebben gebracht, volgt de eindpresentatie, inclusief lichtplan en een voorstel voor kleuren en materialen. Een 3D tekening, die we ook kunnen maken, kan hierbij verhelderend zijn. Gedurende het hele proces van interieurontwerp speelt visualisatie een grote rol. Door letterlijk te laten zien welke ideeën wij hebben, helpen wij de klant om precies te laten begrijpen hoe – en vooral waarom – het ontwerp is ontstaan.

Out of the box denken

Het is interessant om te kijken wat er gebeurt wanneer wij onze gesprekspartner(s) een beetje uit hun comfortzone halen. Door out of the box te denken ontstaan de beste ideeën. Nog elke dag geeft deze manier van werken ons team veel voldoening: wij mogen iets bijdragen aan het welzijn van de mens. Hoe comfortabeler je woont of werkt, hoe gelukkiger je bent.”

Technisch ontwerp

In deze fase verdiepen we ons in het technische gedeelte van het ontwerp. Het interieurontwerp wordt gedetailleerd, inclusief licht- en electraplan en uitgewerkt op grote werktekeningen. We bepalen de technische producten en vragen offertes aan. Door veel aandacht te besteden aan de juistheid en details van de tekeningen, zal de bouw uiteindelijk vlekkeloos verlopen en kunnen wij alle details tot in detail bewaken. Het resultaat is een ontwerp dat staat als een huis en aansluit bij de presentatie van het interieurontwerp.

Prijs/kwaliteit verhouding

Wij werken samen met een groot netwerk van vaste leveranciers, waardoor wij kunnen toezien op de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Ook vragen wij in deze fase eventuele vergunningen aan en stemmen we de bijbehorende planning af met alle uitvoerende partijen. Ons team is van A tot Z betrokken en eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het ontwerp.

Bouwbegeleiding

Tijdens de uitvoering van de bouw dragen wij bij aan de zorg voor een correcte realisatie van het interieurontwerp. De kwaliteit, planning en het gestelde budget worden streng bewaakt. Zowel technisch als financieel is alles bepaald en dat betekent dat het bouwteam van start kan. Om een project volledig te laten slagen, is projectmanagement onmisbaar.

Projectmanagement

Ons eigen projectteam, onder leiding van een eigen projectmanager,  bouwbegeleider en bij drukte bijgestaan door ZZP- ers, draagt zorg voor alles wat met de bouw te maken heeft, zowel op de bouwvloer als achter de schermen. Dit betekent dat de begeleiding tussen de uitvoerende partijen en de opdrachtgever onze verantwoordelijkheid is. Wij vormen de schakel tussen alle meewerkende partijen en ontzorgen de opdrachtgever gedurende het gehele project. Door onze pragmatische en resultaatgerichte aanpak zijn wij sturend in het gehele proces, ongeacht welke omstandigheden zich voordoen. Door ook ZZP-ers in te schakelen, waar nodig, zijn wij in staat om flexibel mee te bewegen en slimme oplossingen te bieden wanneer een project of situatie hierom vraagt. Onze vertrouwde database met ervaren ZZP-krachten is een grote toegevoegde waarde voor de opdrachtgever.

Extra dienst de eindstyling

Een extra dienstverlening is eindstyling, waarbij we met de opdrachtgever de puntjes op de i kunnen zetten. Denk aan keuzes maken uit meubels, accessoires en kunst.

interieurarchitect interiorarchitect Wildenberg exclusief interieur binnenhuisarchitect interieurinspiratie verbouwing woonboerderij vaas tafel

STIJLVOLLE HOEVE

Stijlvolle Hoeve Previous Next Bel direct Bel direct “ We geven de opdrachtgever een verbeelding van...
Meer lezen
Interieurarchitect Stan Wildenberg Peter Baas sereen wonen kruk bar schuifdeur

SEREEN WONEN

Sereen Wonen Previous Next Bel direct Bel direct “ We geven de opdrachtgever een verbeelding van...
Meer lezen
interieurarchitect interiorarchitect Wildenberg officedesign hospitalityinteriors officeinspiration kantoorontwerp officeinterior Peter Baas business lounge gouden plantpot Lamborghini

THE MILLIONAIRES CLUB

THE MILLIONAIRES CLUB Previous Next Bel direct Deze Business Office Lounge hebben we ontworpen in...
Meer lezen

Laat je inspireren door onze brochure