Eigen huis ontwerpen

Wildenberg Interieurarchitectuur Stan van den Wildenberg

“Ik kijk eerst naar wat de klant nodig heeft,
voordat ik begin met ontwerpen.”

Stan van den Wildenberg

Uw eigen huis ontwerpen?

Bent u op zoek naar een deskundige Interieurarchitect die aan de slag kan het helpen ontwerpen van uw nieuwe huis? En wilt u uw nieuwe huis zo ontwerpen dat dit echt als een thuis voelt?

Wildenberg Interieur is uw ideale partner die u helpt met het ontwerpen van uw nieuwe huis of villa.

Bij ons vormt oprechte aandacht altijd de basis voor een goed ontwerp. Zowel voor onze zakelijke als particulieren opdrachtgevers. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder of bekijk onze projecten.

Fase één het interieurontwerp

Tijdens de eerste fase, het interieurontwerp, staan de wensen van onze opdrachtgever centraal. Zowel in de afmetingen van het huis, als de indeling en het meubelontwerp kunnen wij onze opdrachtgever in ondersteunen . Stan: “Wij zijn oprecht geïnteresseerd in onze klanten. Door aandachtig te luisteren en de juiste vragen te stellen kunnen wij de richting bepalen voor het ontwerp van het huis of de villa van onze opdrachtgever.”

Door veel vragen te stellen en aandachtig te luisteren, gaan opdrachtgevers als vanzelf vrijer denken. Aan de hand van de informatie die hieruit voortkomt stellen wij een offerte op. Deze offerte is gebaseerd op een specifieke kostenraming. Zodra we akkoord zijn gaat ons team aan de slag met uw wensen voor het ontwerp van uw huis of villa.
Nadat het eerste ontwerp af is presenteren wij dit aan onze opdrachtgever door middel van een moodboard. Door middel van deze presentatie heeft onze opdrachtgever een duidelijk beeld wat ons plan is voor het ontwerp van het huis of de villa.

Fase twee het interieurontwerp

Na afloop van de presentatie vragen wij onze opdrachtgever om feedback of eventueel extra wensen. Wij gaan met deze feedback aan de slag en zullen de verwerkte feedback en wensen presenteren in de eindpresentatie.  In deze eindpresentatie presenteren wij het definitieve plan het ontwerp van uw nieuwe huis op villa. Mocht u dit willen, dan kunnen wij zelfs een 3D tekening maken, zodat u een nog beter beeld heeft bij het door ons opgestelde ontwerp.

Ons advies nodig?

Wildenberg Interieurarchitectuur staat voor u klaar. Wij helpen u in ieder fase van het ontwerpen van uw nieuwe huis of villa. Wilt u meer weten?  Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier in.

Contact - Nederlands

PROJECTEN