web
analytics

Per 1 september 2017 hebben wij plaats voor een stagiair van een HBO- opleiding tot interieurarchitect.
 
Missie

Wildenberg staat voor hoog niveau interieur architectuur. Wij maken een zuiver ontwerp dat past bij corporate identity’s. Ons team zet zich in om samen met de opdrachtgever op een prettige manier een creatief en onderscheidend ontwerp te realiseren. Toegankelijk, puur, vernieuwend en eigen zijn hierbij onze uitgangspunten, zodat wij een prettige omgeving creëren.

Visie

Wildenberg ontwerpt de ultieme werk- en woonomgeving waarin de opdrachtgever optimaal functioneert.

Stage Leerdoelen
Inmeten en tekenen van plattegronden, wandaanzichten, in perspectief en in 3D. Ontwerpen op jouw kennis- en kunde niveau. Het maken van technische tekeningen en aanvragen van bouwvergunningen. Soms maak je een moodboard of stalenpresentatie. Onderhouden van contacten met klanten, leveranciers en je gaat mee naar de bouw-lokatie.
 
Aanbod
Actieve begeleiding tijdens je stage, betrokken collega’s in een groeiende organisatie op een prettige werkplek. Veelzijdige opdrachten van bedrijven en particulieren. We betrekken je bij elke fase van de lopende projecten, je krijgt een eigen project toegewezen en je ondersteunt twee interieurarchitecten, die je begeleidien bij de uitwerking van het ontwerp. Zo leer je alle facetten van het vak interieurarchitect.
 
Pre
Kun je: overweg met VectorWorks, zelfstandig taken uitvoeren en opleveren en duurt je stage langer dan 5 maanden? Neem dan contact op met linda@vandenwildenberg.nl
 

Interieurarchitect Hengelo | Binnenhuisarchitect Amsterdam | Interieur advies | Interieurarchitect Amsterdam | Interieur ontwerp


Wildenberg